SPORTEC 2006 – 2. mezinárodní veletrh výstavby, zařízení a údržby sportovišť

20.11.2005 21:37


Vážené kolegyně a kolegové,
v termínu od 22. - 24.2. 2005 se v Pražském veletržním areálu PVA Letňany koná

2.mezinárodní veletrh výstavby, zařízení a údržby sportovišť
SPORTEC 2006.
Dovolte mi, abych Vás jménem výkonného výboru SOTKVO pozvala k účasti na tomto veletrhu a nabídla Vám možnost speciální cenové nabídky pro prezentaci členů SOTKVO, kterou jsme pro Vás sjednali. Tak jako v loňském roce bychom pro Vás zajistili výstavní plochu, aby jste mohli prezentovat samostatně svoji firmu a výrobky. Snažili bychom se o uspořádání Vašich stánků tak, aby navazovaly na informativní stánek SOTKVO. Sjednaná cena je více než o polovinu levnější než pro ostatní vystavovatele .
Do 50 m2 - 1.000,- Kč/m2
50 - 100 m2 - 850,- Kč/m2
100 - 150 m2 - 650,- Kč/m2
Nad 150 m2 - 550,- Kč/m2
Za každého zúčastněného počítá veletržní správa ještě cca 2.800,- Kč. V rámci tohoto poplatku budou všichni zařazeni do seznamu vystavovatelů uveřejněného na internetových stránkách, do seznamů na informačním systému v areálu výstaviště, obdrží vystavovatelské průkazy a volné vstupenky na veletrh pro obchodní partnery.

Vaše rozhodnutí, zda využijete na veletrhu SPORTEC 2006 k prezentaci Vašich výrobků a Vaší firmy nabízenou hromadnou výstavní plochu potřebujeme znát do termínu 29.11.2005 ! Dále prosím uveďte počet m2, který požadujete pro prezentaci.
Od rozlohy celkové pronajímané plochy Svazu se pak cena odvíjí. Vaše rozhodnutí prosím sdělte e mailem na adresu svazu - SOTKVO@volny.cz .
Svaz SOTKVO bude zahajovat dne 22.2.2006 -2. mezinárodní veletrh doprovodným programem - pásmem přednášek a projekce z oblasti bezpečnosti, zařízení a údržby tělocvičného nářadí, sportovních a dětských hřišť a posiloven.
Oznamuji proto všem členům svazu, že mají možnost veřejně vystoupit se svým profesním příspěvkem na dané téma - Vaše rozhodnutí rovněž sdělte mailem. Výkonný výbor zpracuje kompletně program, který pak bude uveřejněn v propagačních materiálech.
Veletržní správou budou osloveni cílové skupiny - statutární zástupci všech stupňů škol, sportovní kluby, provozovatelé sportovních center, samosprávy měst a obcí apod. Výstava má samostatnou výstavní halu a termínový souběh s veletrhem
SPORT PRAGUE -
2006 jaro
( sportovní veletrh pro sportovní potřeby a módu ).
Nomenklatura
SPORTEC 2006 se proto zaměřila čistě na výstavbu, údržbu, zařízení a vybavení sportovišť.
Výstava SPORTEC 2006 proběhne pod záštitou náměstka ministryně školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Více informací můžete získat na internetové adrese www.sportec.cz
kde je rovněž k dispozici závazná objednávka na veletrh. V přihlášce musí být vyplněno, že objednavatel je členem svazu. Jinak se nebude na něj vztahovat sleva.
Žádáme Vás však, aby jste objednávky zaslali až po rozpočítání výstavní plochy, kterou zjistí výbor z Vašich sdělení e mailem.
Za Vaše odpovědi, otázky, názory a návrhy
děkuji
za výkonný výbor svazu SOTKVO
Zdenka Houžvičková
předsedkyně svazu